Instruirea jurnaliștilor privind „Misiunea KFOR din Kosovo”

6 octombrie 2017

Comments are off for this post.
Instruirea jurnaliștilor privind „Misiunea KFOR din Kosovo”

În perioada 16-19 octombrie NATO organizează o vizită de studiu a reprezentanților mass-media în Kosovo la KFOR, obiectivul activității fiind sporirea gradului de înţelegere a mass-mediei autohtone în ce priveşte problemele legate de securitate şi apărare şi cuprinde mai multe activităţi, printre care, un curs de perfecţionare pentru jurnalişti în domeniul cooperării bilaterale practice dintre R. Moldova şi NATO.

CID NATO organizează un curs de o zi pentru jurnaliști cu scopul de a lua cunoştinţă cu diverse subiecte ce acoperă tema Kosovo, cu participarea mai multor experţi în domeniul securităţii. La eveniment în calitate de vorbitori au participat: Colonel Mihail Bucliş, Comandant, Comandament Forţe Terestre – locțiitor șef Marele Stat Major; Mihai Carp, vice-director în Secțiunea Managementul Crizelor, Divizia Operaţiuni, NATO, via Skype.
În cadrul instruirei au fos prezentate subiectele; Detașarea trupelor străine în Kosovo: semnificația și importanța Batalionului nr. 22 de menținere a păcii și KFOR – operațiune de menținere a păcii sub mandatul ONU

Instruirea a avut loc la data de 6 octombrie, începând cu ora 10:00, în cadrul sediului CID NATO, str. Bănulescu Bodoni 2A, Chișinău.

Pentru informație adițională, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail [email protected] sau la nr. de tel.: 079 305 849