Prezentarea rezultatelor sondajului național „Atitudinile față de relațiile de securitate bilaterale și multilaterale ale țării”

31 ianuarie 2018

Comments are off for this post.
Prezentarea rezultatelor sondajului național „Atitudinile față de relațiile de securitate bilaterale și multilaterale ale țării”

Centrul de Informare și Documentare NATO în Republica Moldova în cooperare cu Magenta Consulting vă invită la prezentarea rezultatelor sondajului național privind „Atitudinile față de relațiile de securitate bilaterale și multilaterale ale țării”.

Subiectele cercetărilor efectuate includ:

• Evaluarea opiniei cetățenilor cu privire la cele mai importante probleme cu care se confruntă Republica Moldova și percepția amenințărilor la adresa Republicii Moldova;

• Evaluarea percepțiilor cetățenilor cu privire la securitatea națională;

• Evaluarea gradului de conștientizare a instituțiilor de securitate publică din Republica Moldova și evaluarea atitudinii cetățenilor față de aceste instituții, precum și de organizațiile internaționale de securitate;

• Determinarea gradului de conștientizare a cetățenilor față de NATO și proiectele sale în Republica Moldova și evaluarea atitudinilor privind parteneriatul dintre NATO și Republica Moldova;

• Conștientizarea și atitudinea cetățenilor față de parteneriatele militare internaționale ale Republicii Moldova;

• Evaluarea percepției cetățenilor asupra „neutralității de stat” și a atitudinilor privind impactul neutralității asupra securității naționale.

Prezentarea publică va avea loc pe 6 februarie 2018, de la 14:00 la 15:30, în sala de conferințe în cadrul Novitas, strada Alexei Mateevici 75, Chișinău. Evenimentul va fi organizat în limba română.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] sau telefon: +373 79 305 849.

Centrul Novitas:
novitas