Ziua Ușilor Deschise în cadrul CID NATO

28 septembrie 2017

Comments are off for this post.
Ziua Ușilor Deschise în cadrul CID NATO

Cu ocazia împlinirii a 10 de ani de activitate a Centrului de Informare și Documentare NATO în Republica Moldova, organizăm pe 3 octombrie Ziua Uşilor Deschise. Evenimentul este deschis tuturor. Scopul activității este de a informa societatea despre Parteneriatul Republica Moldova – NATO, rolul NATO în asigurarea securității și de a promova valorile euro-atlantice.

Cu această ocazie avem deosebita onoare de a vă invita la eveniment, acesta va avea loc la data de 3 octombrie, cu începere de la ora 09:00, în cadrul sediului CID NATO, str. Bănulescu Bodoni 2A, Chișinău. În cadrul Zilei Ușilor Deschise, organizăm la ora 11:00, lecția publică cu genericul „Rolul NATO în asigurarea securității regionale. Parteneriatul RM-NATO”. Invitat special fiind Dl Viorel Cibotaru, co-fondator CID NATO, ex-ministru al Apărării Republicii Moldova. În cadrul evenimentului va avea loc și Decernarea premiilor câștigătorilor concursului de picturi, poze, video și eseuri desfășurat de CID NATO în cadrul proiectului Zilele NATO în Moldova 2017.

Program:

09:00 – Lansarea evenimentului
11:00-12:30 – Lecție publică „Rolul NATO în asigurarea securiății regionale. Parteneriatul RM-NATO”. Invitat special – Viorel Cibotaru, co-fondator CID NATO, ex-ministru al Apărării Republicii Moldova
12:30-13:00 – Decernarea premiilor câștigătorilor concursului de picturi, poze, video și eseuri.

În cazul în care aveţi careva întrebări, sau sugestii în acest sens, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon +373 22 244 080.

cid nato.